Diari Més

Política

Abelló retreu que no s'elimini el cablejat aeri del Serrallo tot i tenir una partida per fer-ho

Al setembre passat, es va aprovar per unanimitat una moció de CDC on es demanva que la reordenació del cablejat

Abellò retreu que no s'elimini el cablejat aeri del Serrallo tot i tenir una partida per fer-ho

Abellò retreu que no s'elimini el cablejat aeri del Serrallo tot i tenir una partida per fer-hoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Abellóha denunciat«l'absoluta manca de voluntat política»per eliminar el cablejat aeri del Serrallo, una de les reivindicacions històriques dels veïnsdel barri marítim de Tarragona. «És la segona vegada que aquest projecte compta amb una partida pressupostària per dur-lo a terme i, per segon cop, l’equip de govern continua immòbil», ha denunciat Abelló.

El Portaveu de CDC ha recordat que el plenari municipal del passat setembre va aprovar per unanimitat la moció del seu propi partitper reordenar el cablejat aeri del Serrallo i ha assenyalat que actualment hi ha una partida pressupostària de 19.000 euros per redactar el projecte.

El convergent exigeix a l’equip de govern que iniciï el més aviat possible els treballs per fer realitat aquesta reivindicació històrica. La proposta aprovada ara fa gairebé un any consisteix en redactar el projecte de reordenació del cablejat aeri mitjançant el seu grapat en façana i el pas soterrat en els creuaments de carrer. «Tenim una partia específica per fer-ho i l’equip de govern no ha mogut ni un dit», ha lamentat Abelló.

«No podem permetre que torni a passar el mateix que va passar l’any 2013, quan es comptava amb una partida de 112.000 euros i, finalment, per motius que encara desconeixem, l’equip de govern socialista no va fer res», ha sentenciat.

tracking