Diari Més

Música

Manuel Carrasco porta 'Bailar el Viento' al Camp de Mart

El tour de presentació del seu 6è àlbum ha venut més 250.000 entrades, convertint-se en la gira de més èxit de l'Estat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’auditori Camp de Mart de Tarragona acull el proper dimecres 3 d’agost l’actuació del cantautor Manuel Carrasco, que serà al Festival d’Estiu de Tarragona,l’endemà de la seva actuació al Festival de CapRoig de Palafrugell.

Carrasco, que està triomfant amb el seu sisè àlbum'Bailar el Viento'arriba a Tarragona amb un touren el que cantarà en directe els seus èxits més coneguts i els dels seus últims discs.

A la venda des del passat 30 d'octubre, el seu últim disc'Bailar el Viento'va debutar com n. 1 durant les dues primeres setmanes a la llista oficial de vendes d'àlbums a Espanya i es va confirmar com el tercer disc més venut de 2015 després d'Alejandro Sanz i Pablo Alborán. Aquest 2016 s'ha convertit en el disc més venut al nostre país.

L’artista continua cantant-li a l’amor i al desamor d’una forma excel·lent, inspirant-se en les seves vivències personals. A hores d’ara ja és Triple Disc de Platí i el seu primer single, 'Ya No' , és Doble Platí Digital.

Carrasco ha comptat amb col·laboradors de reconegut prestigi com Malú, Alejandro Sanz, Raphael, Vanesa Martín, Josemi Carmona, Javier Ruibal, Miguel Poveda, David De María, David Bisbal, Rosario, Antonio Orozco.

Aquest cantautor de Huelva ha esgotat les localitats en hores a la majoria dels seus concerts i el seu tour 'Bailar el Viento'programa més 50 concerts per a aquest 2016, esent el tour més reeixit de l'any amb més de 250.000 tiquets venuts.

Manuel Carrasco porta 'Bailar el Viento' al Camp de Mart

Manuel Carrasco porta 'Bailar el Viento' al Camp de MartCedida

tracking