Diari Més

Estiu

Finalitza el Tarragona Estiu Camp

Hi han participat més de 250 nens i nenes

El campus ha aplegat més de 250 nens i nenes.

FInalitzat el Tarragona Estiu CampTarragona Estiu Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquestdivendres 29 de juliol ha finalitzat el Tarragona Estiu Camp, el campus d'estiu que organitzen conjuntament el Club Bàsquet Tarragona i el col·legi Sant Pau. Aquesta edició ha superat els 250 nens i nenes iun dels principals atractius de TEC ha estat la seva variada oferta respecte als esports (Bàsquet, Futbol, Multiesport, Atletisme, Ball, etc), i la piscina de les instal·lacions del col·legi Sant Pau, on tots els nens i nenes s'han refrescat diàriament.

L'edició del 2016 ha tingut als JocsMediterranis2017 molt presents. Dins del campus s'han organitzat esdeveniments molt relacionats amb l'esport, com la visita de l'equip femení del Tarragona Fem Bàsquet, l'entrenador del CBT, Berni Álvarez o l'atleta del Club Atletisme Tarragona Marc José.

A més, com en altres edicions, s'ha realitzat la tradicional sortida a les escales de la catedral de Tarragona per fer tots junts el ball oficial del TEC, i altres excursions com la visita a la casa de la festa, al Llorito o a la platja. En definitiva, es tanca una edició que ha aconseguit consolidar al TEC en un paper principal entre els campus d'estiu, més de 30 monitors amb àmplia experiència en el sector han col·laborat a fer del TEC16 un gran èxit.

Imatge de 'família' dels participants i organitzadors del campus.

FInalitzat el Tarragona Estiu CampTarragona Estiu Camp

tracking