Diari Més

Universitat

La Nit URV reconeixerà a tots aquells qui hagin col·laborat amb la universitat

És un dels actes destacats del 25è aniversari, la celebració del qual començarà al setembre amb la lliçó inaugural de Meritxell Ruiz

La URV, la quarta universitat espanyola millor valorada pel U-Ranking

La URV, la quarta universitat espanyola millor valorada pel U-RankingAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la sessió del Consell de Govern de 15 de juliol es va presentar el programa d’actes de commemoració dels 25 anys de la URV, que començarà amb el proper acte d’inauguració del curs 2016-17. La protagonista serà la consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz, exalumna de la URV, que impartirà la lliçó inaugural al teatre Bartrina de Reus. El programa es desenvoluparà durant tot el període acadèmic i s’acabarà amb la inauguració del curs següent, el setembre del 2017, al Palau Firal de Tortosa.

Al desembre tindrà lloc l’esdeveniment central al teatre Metropol de Tarragona. S’organitzarà un acte de Festa Major adreçada a tota la comunitat universitària i es durà a terme l’acte de reconeixement a les persones, empreses i institucions que han col·laborat amb la universitat durant tot aquest temps, a la Nit URV que tindrà lloc a Vila-Seca.

Per celebrar l’aniversari s’ha dissenyat un segell que s’utilitzarà, juntament amb el logotip de la URV, en totes les comunicacions a partir del proper 1 de setembre i durant el període de commemoració. L’agenda es podrà seguir en una pàgina web elaborada per a l’ocasió.

Les activitats les programa el Comitè organitzador dels 25 anys de la URV, assessorat per una Comissió més àmplia, formada per responsables i membres de la comunitat universitària.

tracking