Diari Més

Enxampen tres menors per robar en un col·legi

No van endur-se cap objecte de valor material

Enxampen tres menors per robar en un col·legi

Enxampen tres menors per robar en un col·legiGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha enxampat robant a tres menors d’edat al Col·legi Mediterrani del barri de Campclar. Dels tres joves, la policia només ha detingut a un com a responsable de cometre un delit de robatori amb força, perquè els altres dos tenen menys de 14 anys.

Els fets han succeït, aquest dissabte, al voltant d’un quart de cinc de la tarda, quan l’empresa de seguretat del centre va detectar que l’alarma s’havia activat. Quan el vigilant va arribar a l’escola va veure que la porta d’accés havia estat forçada. Posteriorment, en la inspecció ocular, la Guàrdia Urbana va observar una finestra trencada i la persiana arrencada. Els nois van accedir a la finestra a través d’una canonada, situada a la planta baixa. Mostra d’això en són les petjades que hi havia en unes papereres properes.

Els agents, des de l’exterior de l’edifici, van veure cinc joves que en ser sorpresos van fugir, sent interceptats tres d’ells. Tots nacionals i veïns del barri.

Un dels responsables del centre ha assegurat que hi va trobar a faltar jocs i cartes en una aula. Justament, el joc que se li va confiscar a un dels menors. Els joves van acompanyar els agents a comissaria i, més tard, van ser entregats als seus pares.

tracking