Diari Més

Aparcament

Caos a la Pedrera per inoperativitat de les màquines i la manca de personal

No hi havia cap treballador per fer el cobrament físic, tot i la previsió d’alta afluència al Palau Firal

Caos a la Pedrera per inoperativitat de les màquines i manca de personal

Caos a la Pedrera per inoperativitat de les màquines i manca de personalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cap de setmana caòtic a l’aparcament de La Pedrera. Unes 7.000 persones van passar des de divendres pel Palau Firal, per la fira Expotaku, i al pàrquing més proper no es podien ni validar els tiquets per retirar els vehicles del seu interior. Cap de les dues màquines de la planta baixa funcionaven correctament ni dissabte ni diumenge. Una estava completament fora de servei «per una falta de comunicació», segons explicava a Diari Més una treballadora de la companyia responsable, Empark. I l’altre equipament funcionava de forma parcial: només acceptava bitllets, ni monedes ni targeta de crèdit, fet que va acabar provocant, ahir al matí, un petit aldarull entre alguns usuaris indignats que no aconseguien fer la transacció completa –i el temps continuava sumant–, ja que la màquina s’havia quedat sense canvi de monedes, i era impossible retirar els vehicles des de la planta baixa.

«Si no puc sortir, m’enduré la barrera per davant, jo he de marxar», deia un dels usuaris. El que més va enfadar als conductors és que tot i ser un cap de setmana d’una alta ocupació previsible, ahir al matí no hi havia cap operari que pogués realitzar el cobrament de forma manual. L’única comunicació amb algun treballador de la companyia s’havia de realitzar a través d’un intèrfon. L’empleat, davant de l’empipament dels clients, es va posar nerviós i a la defensiva, assegurant que tot el que estaven dient estava quedant enregistrat. «I com trec ara jo el cotxe d’aquí? He de trucar a la policia?», deia enfadat Jordi Suárez. En la mateixa situació es va trobar el Nicolás Martín.

En algun moment del matí es van arribar a concentrar diversos propietaris de vehicles, demanant explicacions al treballador a través de l’intèrfon, fet que va produir que aquest empleattruquésun tècnic de la companyia per tal d’anar a les instal·lacions immediatament. «Hem estat tot el cap de setmana amb problemes, ja van venir dissabte els tècnics a revisar-ho», deien des de l’empresa.

«Això és una vergonya, si no els hi funcionen les màquines que tenen, el mínim que podrien fer és aixecar les barreres», deia una jove molt molesta. Va demanar un full de reclamacions, però li van dir que li havien d’enviar a través del correu electrònic, davant la falta de personal físic.

tracking