Diari Més

Els tarragonins suen la samarreta en el 3x3 Ciutat de Tarragona

S’estima que prop d’un centenar d’equips prenen part en aquest popular torneig de bàsquet

Els tarragonins suen la samarreta en el 3x3 Ciutat de Tarragona

Els tarragonins suen la samarreta en el 3x3 Ciutat de TarragonaChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al llarg d’aquest dissabte, a la Rambla Nova de Tarragona es disputarà la cinquena edició del 3x3 Ciutat de Tarragona, el torneig d’streetball al carrer més rellevant de la zona. Després dels èxits de les quatre edicions anteriors, el torneig torna enguany amb la col·laboració de Bàsquet Teresianes, que acull quatre pistes a la coca central de la Rambla i dues al col·legi com a escenari per jugar partits durant tot el dia, des de les 9:30h fins a les 21:00h.

El torneig s'obre a jugadors de totes les edats de manera que els més petits també podran formar part de la festa del bàsquet. Les categories són les següents: Mini (nascuts entre 2005 i 2009), Cadet Mixte (2001-2005), Sènior Amateur (masculí, femení o mixte), Sènior Masculí Pro (Júnior + Sènior) i Sènior Femení Pro (Júnior + Sènior). Des de la organització estan satisfets amb el nombre d’inscripcions i preveuen arribar al voltant dels 100 equips. Una xifra superior respecte a la setantena de grups que es van aplegar en l’anterior edició. Hi haurà premis materials per als guanyadors de cada una de les categories, mentre que les dues categories Sènior Pro gaudiran d’un premi econòmic.

Adrià Baiget, responsable del 3x3, assegura que és un bon moment per aquesta modalitat esportiva que esdevindrà esport oficial als Jocs del Mediterrani del 2017, on Tarragona aposta per tenir un torneig important fins el punt que està inscrita dins del circuit de 3x3 de la FIBA.

tracking