Diari Més

Jocs Mediterranis

La urbanització de l'Anella avança dins dels terminis previstos

Ballesteros realitza la segona visita d’obres i assegura que s’estan complint els temps d’execució fixats

La urbanització de l'Anella avança dins dels terminis previstos

La urbanització de l'Anella avança dins dels terminis previstosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, i el coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, van realitzar ahir la segona visita d’obres als equipaments dels Jocs Mediterranis. «Les obres d’urbanització de l’Anella Mediterrània, epicentre dels Jocs, estan complint els terminis marcats». Així els ho va transmetre el director de les obres, Ricard Mestre, i l’equip d’arquitectes, que van explicar els treballs realitzats fins ara, així com la previsió d’actuacions per als propers mesos.

D’aquesta manera, Ballesteros va confirmar in situ el bon estat d’aquestes obres i la feina portada a terme per la UTE Urbanització Anella Mediterrània, l’encarregada de l’execució de les obres. L’alcalde va celebrar que s’estiguin complint els terminis perquè «aquesta serà una obra cabdal pel futur de Tarragona, ja que transformarà completament, no només la zona de ponent, sinó a tota la ciutat. Serà un punt d’atracció i concentració per a tots els tarragonins, i és fantàstic que puguin gaudir d’un espai d’aquestes característiques». El coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, va voler agrair a la UTE «l’excel·lent feina i direcció del projecte. Estem molt satisfets amb la seva implicació i capacitat de fer realitat un espai indispensable, tant d’oci esportiu com familiar gràcies al qual serà un entorn privilegiat».

Fins ara, els treballs s’han centrat en el moviment de terres, que ja estan pràcticament finalitzats, i en la instal·lació de les xarxes de sanejaments, pluvials i residuals. També s’ha procedit a la impermeabilització del llac, que es convertirà en un gran espai lúdic i d’oci, i que estarà enllestit a finals del mes d’agost. L’estat d’obres actual preveu la instal·lació de les xarxes d’aigua potable, de reg, d’enllumenat públic, de baixa i mitjana tensió i de wifi i telecomunicacions.

tracking