Diari Més

Política

L'executiva nacional d'Ara obliga a dimitir al líder Emili Rivelles

Els motius són la deslleialtat al partit i la falta d’activitat des que va acabar la campanya del 2015

L'executiva nacional d'Ara obliga a dimitir al líder Emili Rivelles

L'executiva nacional d'Ara obliga a dimitir al líder Emili RivellesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’executiva nacional d’Ara ha posat contra les cordes al líder tarragoní Emili Rivelles per forçar la seva marxa del partit. El principal motiu ha estat la deslleialtat a la formació política. Així ho han confirmat fonts del mateix partit al Diari Més.

El president de la formació, Josep Maria Pujol, i el secretari general, Daniel Rubio, s’haurien reunit ahir amb el líder d’Ara Tarragona a l’Hotel Ciutat Tarragona. Les opcions que els màxims dirigents del partit haurien plantejat a Rivelles són la seva dimissió del càrrec, o si no, l’expulsió immediata per part de l’executiva.

Els principals motius del cessament serien la deslleialtat al partit i la desmembració de la formació tarragonina, després de l’última campanya electoral, en la qual Ara Tarragona no va aconseguir cap representació al consistori tarragoní.

Segons ha avançat el Diari Més aquesta setmana, el número 1 d’Ara Tarragona abandonaria el seu càrrec per sumar-se a les files de Ciutadans. El portaveu del grup municipal taronja, Ruben Viñuales, va negar l’extrem, dient que «encara no s’havien fet ni les primàries per escollir el cap de llista». Tot i així, l’executiva del partit assegura que ja fa temps que Rivelles té contacte amb altres formacions municipalistes, amb la intenció d’abandonar Ara Tarragona.

El passat dimecres, la tarragonina Maria Andreu, que formava part de les llistes, va deixar el partit. Anteriorment, l’agent immobiliari Joan Boronat i el guionista David Serra també van abandonar la formació. Les crítiques internes de membres del mateix partit també han estat una de les raons de l’expulsió.

Per altra banda, fonts pròximes al partit expliquen que el cessament del líder tarragoní té a veure amb la poca activitat política que s’ha portat a terme després de la campanya del 2015 i fins avui. A més, Emili Rivelles encara no hauria presentat l’estat comptable de l’última campanya.

L’excap de campanya, en contra

L’excap de campanya d’Ara Tarragona, Òscar Ramírez, ha destapat aquesta setmana al seu Facebook, el suposat deute que té el partit amb algunes empreses petites de la ciutat. «Abans de marxar que pagui les factures que deu de la campanya electoral del maig de l’any passat», comenta Òscar Ramírez al Facebook, dirigint-se a Emili Rivelles.

Segons explica Ramírez, el partit no ha pagat a cap de les empreses que van contractar durant la campanya: sonorització dels espectacles, impressió de cartells i programes electorals, butlletes, vinils d’autobús, etc. «El deute afecta moltes empreses petites, entre elles, una fundació que treballa amb gent discapacitada», assegura Ramírez.

tracking