Diari Més

Successos

Intervenen 1.500 paquets de tabac de contraban al Port de Tarragona

Els cartrons van ser trobats al maleter d'un taxi en sortir de les instal·lacions portuàries

Intervenen 1.500 paquets de tabac de contraban al Port de Tarragona

Intervenen 1.500 paquets de tabac de contraban al Port de TarragonaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 150 cartrons de tabacde procedència il·lícita, que contenien fins a 1.500 paquets,van serintervingutsaquest dijous a la tardaper la GuàrdiaCivil del Port de Tarragona i la Policia Portuària al maleter d'un taxi en sortir del Port de Tarragona.

Agents de la Policia Portuària van observar, al voltant d'un quart de sis de la tarda, que un taxi estava fent maniobres sospitoses al moll de Cantàbria. Els agents van passar la informació a la Guàrdia Civil, que tenint en compte la descripció del vehicle, el va aturar quan aquest sortia pel Control d'accessos del Port. Van procedir a preguntar al conductor si portava a l'interior del vehicle algun objecte que havia de declarar. Aquest va respondre que no, i els agents van continuar amb la inspecciódel vehicle.

En obrir el maleter del taxi, els agents van descobrir118 cartrons de tabac de la marcaAmerican Legend i 32 d'American Gold Eagle. El conductor del vehicle no va poder acreditar la legalitat de la procedència del material, de manera que es van intervenir els 1.500 paquets totals. Posteriorment es va aixecar una acta per infracció administrativa, que va ser remesa al Cap de la Dependència Provincial de Duanes i Impostos Especials de Tarragona.

tracking