Diari Més

Festes

La Cucafera busca princesa i cavaller

El càsting es trasllada a les Festes de Sant magí

La Cucafera busca princesa i cavaller

La Cucafera busca princesa i cavallerDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El càsting «La Cucafera busca princesa 2016», enguany, es trasllada de les Festes del Barri del Port a les Festes de Sant Magí, i com a novetat també cercarà un cavaller.

Per tercer any consecutiu, la Cucafera de Tarragona escollirà la nena que farà de princesa durant l'acte «La Cucafera Baixa» a Santa Tecla en què es representa la seva llegenda. Entre les novetats, l'acte canvia de data i d'ubicació. En lloc de realitzar-se durant les festes del Barri del Port al mes de juliol i a la Part Baixa, el càsting es durà a terme durant les festes de Sant Magí, dilluns 15 d'agost a les 18.30h a la Plaça del Fòrum, a la Part Alta.

Segons explica Adrià Recasens, organitzador i presentador de l'acte, «el càsting cada cop és més popular i participatiu i aprofitant, enguany, la celebració dels 25 anys de la Cucafera i que és un càsting obert a totes les nenes de la ciutat hem considerat bona idea ubicar-lo per Sant Magí on l'entitat fins ara no tenia cap acte». La Plaça del Fòrum permetrà als assistents gaudir de l'esdeveniment a les diverses terrasses.

Per altra banda, una altra novetat serà que l'acte també escollirà al nen que farà de cavaller en la representació. «L'any passat per fer partícips de la representació també als nens, vam incorporar el personatge del valent encarregat d'apressar la bèstia per entregar-la a la jove donzella que serà capaç de domesticar-la, i per això és necessari també seleccionar un nen» comenta Recasens.

Nens i nenes entre 5 i 10 anys

Si les nenes hauran de recitar de memòria el poema que la princesa pronuncia la nit del 20 de setembre a les escales de la Catedral, en el cas dels nens la prova consistirà en demostrar la seva traça i agilitat, amb l'ajuda d'un adult que farà involucrar als pares, de manera que «el càsting serà més familiar que mai».

Cal destacar que s'ha ampliat la franja d'edat per als candidats/es que s'estableix entre els 5 i 10 anys, els quals poden inscriure's fins al proper 10 d'agost enviant un correu a cucaferatgn@hotmail.com on rebran més informació i les indicacions per participar.

La Cucafera busca princesa i cavaller

La Cucafera busca princesa i cavallerDiari Més

tracking