Diari Més

Jocs Mediterranis

Kyocera, primer proveïdor oficial dels Jocs Mediterranis

L’empresa proporcionarà serveis d’impressió i solucions documentals

Kyocera, primer proveïdor oficial dels Jocs Mediterranis

Kyocera, primer proveïdor oficial dels Jocs MediterranisDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa internacional Kyocera és el primer Proveïdor Oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La multinacional japonesa i la Fundació Tarragona 2017 han signat un acord de col·laboració pel qual Kyocera proporcionarà els serveis d’impressió i solucions documentals a l’esdeveniment esportiu.

El president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, i el Director de Vendes de Kyocera Barcelona, Juan Carlos Muñoz, han sigut els encarregats de formalitzar l’acord a les oficines dels Jocs Mediterranis.

A més, Ballesteros ha destacat «l’orgull que representa per a nosaltres que Kyocera, una empresa contrastada internacionalment, sigui el nostre primer Proveïdor Oficial. Anem sumant suports i això es traduirà en una excel·lent organització».

Per la seva banda, el director de Vendes de Kyocera Barcelona, Juan Carlos Muñoz, ha assenyalat que «l’esperit i filosofia d’un esportista no difereix molt del d’una empresa. Aquestes similituds, així com la gran influència que l’esport i els esportistes d’elit tenen en la societat espanyola, fa que Kyocera vulgui i estigui sempre al costat dels equips i esdeveniments esportius, recolzant-los i promovent la seva celebració».

ElsJocs Mediterranis Tarragona 2017 tindran lloc del 30 de juny al 9 de juliol i seran l’esdeveniment esportiu més important de l’àrea mediterrània dels pròxims anys. Hi formaran part 26 països , 4.000 esportistes, 1.000 jutges i representants internacionals, 1.000 periodistes, 4.000 voluntaris i més de 150.000 espectadors.

tracking