Diari Més

Política

El líder d'Ara Tarragona deixa el partit i se suma a les files de C's

Emili Rivelles entrarà a formar part de les llistes municipals o s’incorporarà a la direcció del partit

El líder d'Ara Tarragona deixa el partit i se suma a les files de C's

El líder d'Ara Tarragona deixa el partit i se suma a les files de C'sCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Emili Rivelles, fundador i actual líder de la formació política Ara Tarragona, entrarà a formar part de l’equip de Ciutadans en les pròximes eleccions municipals del 2019, segons confirmen fonts pròximes al partit. Per la seva banda, Rúben Viñuales, portaveu del grup de Ciutadans a l’Ajuntament, nega aquest extrem, ja que segons explica «encara no sabem ni qui serà el nostre cap de llista».

Tot i que encara no hi ha res concretat, tot apunta que Rivelles formarà part de les llistes o bé s’incorporarà a la direcció del partit. Segons fonts pròximes al partit, hauria estat la formació de Viñuales qui ha mostrat un cert interès cap al líder d’Ara Tarragona.

El cert és que, durant la campanya electoral de les passades municipals, Rivelles i Viñuales van aconseguir crear un fort vincle d’amistat que encara perdura. Tot i així, el líder tarragoní de Ciutadans assegura que «no tenim constància que s’hagi donat d’alta al partit, tot i que Ciutadans és una formació que neix a partir d’altres col·lectius i que, per tant, tenim les portes obertes a tothom». Viñuales també ha destacat que «Ara Tarragona té molts punts en comú amb el nostre ideari municipalista».

Pedreño com a substitut

Tot apunta que Ara Tarragona continua amb la intenció de presentar-se a les municipals del 2019 i que l’expresident de la Federació Veïnal de Llevant, Carlos Pedreño, podria substituir a Rivelles al capdavant de la formació independent.

tracking