Diari Més

«Souls & Colours» fa parada a Tarragona

L'exposició de l'artista Ana Julián es va inaugurar el passat dissabte

«Souls & Colours» fa parada a Tarragona

«Souls & Colours» fa parada a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dissabte 16 de juliol, l’artista Ana Julián va inaugurar la seva exposició titulada “Souls & Colours” a la ciutat de Tarragona.

Julián va engalanar el local amb petits detalls per a l'ocasió, on no hi va faltarde cara alsassistents que van poder gaudir de les obres d’art acompanyades de vins i caves per cortesia de Castellet Vineyards i d’una selecció musical a mans del discjockey tarragoní Alex Campa.

L'exposició “Souls & Colours” es compon de tres mostres diferenciades per tècniques i temàtiques:«Ànimes que parlen»(llapis, carbó i sanguines): Retrats que reflecteixen una vida, amb l’ànima a flor de pell.«Colors que bateguen»(oli): Colors vius i colors neutres que fan vibrar. I«Paraules que xiuxiuegen» (digital): Reflexions i sentiments queparlen a l’oïda i al cor.

Amb aquestamostra, l’artista Ana Julián ens convida a observar amb els ulls i amb el cor la història que amaguen els rostres i la natura. Alhora, també ens anima a expressar i a escriure les reflexions que ens hagin pogut provocar les seves obres mitjançant un «quadern de sensacions» que trobarem a la mateixa exposició, creant un vincle directe entre el públic i l’artista.

«Souls & Colours» es podrà visitar fins al 16 d’octubre al restaurant Cap & Cua, al costat del Mercat Central de Tarragona.

tracking