Diari Més

Solidaritat

Sant Pere i Sant Pau es mobilitza a favor de Gerard Arenas

El petit de sis anys pateix càncer d'ossos, i els beneficis recaptats amb la jornada solidària del 29 al 31 de juliol es destinaran a la seva malaltia

Sant Pere i Sant Pau es mobilitza a favor de Gerard Arenas

Sant Pere i Sant Pau es mobilitza a favor de Gerard Arenas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de VeïnsSant Pere i Sant Pau (Sescelades)organitzaun esdeveniment solidari a favor de GerardArenas, un joveveí del barri tarragoní de tan sols sis anys que pateix càncer d'ossos. Tots els beneficis recaptats al llarg de les jornades, que tindran lloc del 29 al 31 de juliol, es destinaran a la malaltia del petit.

El primer dia, el divendres29, des de les 7 de la tarda i fins les 12 de la nit, la plaçaCuba acollirà un concert benèfica càrrec de Joel Reyes, En el Surco, Amanda Romera, Carpaccio Bit (David), Escandinavos, Maneras de Vivir& John Parsons, John Parsons & Friends, VersionesUrbanas, Chicanos i La Klave.

L'endemà, el dissabte dia 30 de juliol, a les sis de la tarda tindrà lloc al barri una cercavila gegantera, que anirà des de la Rambla de Sant Pere i Sant Pau fins a la plaça Cuba. En aquesta hi participaranels Geganters de Sant Pere i Sant Pau i els Geganters de l'Associació de Veïns La Unió. Des de dos quarts de set i fins les vuit de la tarda, les Sevillanes inundaranel mateixescenari de la plaça Cuba, a càrrec dels grups Art & Flamenc i Escuela de Baile Menchu i Montse. De dos quarts de nou a dos quarts d'onze, serà el torn de Zumba Solidària, mentre que la jornada finalitzaràamb la presentaciódel projecteSalut i Cames, a càrrec del tivissencOscar Griño. El repte esportiues basa en un recorregut de 1.550 quilòmetres pel nord d'Espanya on el corredord'ultraresistència recaptarà fons per la investigació del càncer infantil. Durant la presentació, que començarà a dos quarts d'onze i finalitzarà a les 12, es projectaran diversos vídeos del projecte i per al Gerard Arenas.

Finalment, l'última jornada, diumenge, acollirà diversos actes infantils des de les deu del matí fins les dues del migdia, entre els quals destaquen una festa de l'espuma, jocs gegants i un castell inflable. De deu a onze, la batucada Els Engrescats animaran els assistents a un seguici des de la Rambla de Sant Pere i Sant Pau i fins la plaça Cuba, i fins les tres del migdia l'Associació Catalana de Talladors de Pernils organitzarà un vermut amb pernil.

tracking