Diari Més

Celebracions

Molts polítics, pocs serrallencs

Les festes el barri pescador van permetre lluir en primera fila als polítics locals; als serrallencs els va tocar esperar

Imatge prèvia a la inauguració del teatre del pòsit.

Molts polítics, pocs serrallencsChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Processó Marítima de la Verge del Carme, que se celebra cada 16 de juliol al Serrallo, va viure enguany una particularitat. Ni els castellers dels Xiquets del Serrallo ni els Gegants del barri mariner van poder participar-hi. Per tant, l’esperat moment del pilar a l’aigua no es va poder celebrar. En canvi, gairebé tota la classe política tarragonina sí que va poder gaudir del seu passeig en barca. Quan la Verge va arribar a Port, els de la camisa blava van aixecar un pilar.

Però aquest no va ser l’únic cas. El divendres a la tarda, durant la inauguració del teatre de l’edifici del Pòsit, també van ser molts els serrallencs que es van quedar fora. Un home de gairebé 90 anys i veí del Serrallo no es podia creure el que estava passant: «He nascut i crescut en aquest indret i avui no puc assistir a la inauguració». Una vegada més, la platea del teatre estava plena de polítics tarragonins.

tracking