Diari Més

El Teatre del Pòsit reobre les seves portes al Serrallo

Amb aquesta inauguració es conclou el projecte de rehabilitació de l'antic Pòsit de Pescadors

Inauguració del Teatre del Pòsit del Serrallo

Inauguració del Teatre del Pòsit del SerralloChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'anticTeatre del Pòsit del Serralloha estat inaugurat aquest divendres, coincidint amb la vigília de la festivitat de la patrona dels mariners, la Verge del Carme, iposant punt i final a la rehabilitació que el Port de Tarragona ha dut a terme de l'edifici del Pòsit de Pescadors del barrimarítim de la ciutat.

Amb aquesta iniciativa es preténcrear un espai polivalenton hi tindran lloc, a partir de la tardor, exposicions, activitats musicals iculturals, i permetrà que grups de joves amateurs puguin realitzar conferències, concerts, representacions teatrals i fins i tot corals. Tant és així, que la Coral del Serrallo ha fet una petita demostració en el dia de la inauguració.

El Pòsit, que és tot un referent marítim de la ciutat, té per objecte ser l'espai i el casal del barri serrallenc. A més, serà un recintedestinataactivitats de festa major i areunions veïnals, tal i com ha afirmat el president de l'Associació dels Veïns del Serrallo, Ferran Diago.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha manifestat que s'han obert al públic els tres espais del Pòsit, que inclou el restaurant -que obrirà portes al setembre a càrrec del Pósito de Cambrils-, l'antic teatre, i l'última planta, que abans era una escola, i ara acollirà oficines de l'Autoritat Portuària per tal d'apropar-sea la ciutadania.

El Teatre del Pòsit reobre les seves portes al Serrallo

El Teatre del Pòsit reobre les seves portes al SerralloChristel Torres

El Teatre del Pòsit reobre les seves portes al Serrallo

El Teatre del Pòsit reobre les seves portes al SerralloChristel Torres

tracking