Diari Més

Cultura

La Imaginada busca voluntaris per fer possible la seva vuitena edició

Coneguda també com Espai per a la llibertat d’expressió, es podrà viure entre el 12 i el 15 d’agost en el marc de les festes de Sant Magí

La Imaginada busca voluntaris per fer possible la seva vuitena edició

La Imaginada busca voluntaris per fer possible la seva vuitena edicióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Just quan falta un mes per a l’inici de La imaginada - Espai per a la llibertat d’expressió 2016, s’obren les inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar de manera directa en l’organització d’aquest esdeveniment que se celebrarà del 12 al 15 d’agost als jardins del Camp de Mart de Tarragona. Durant aquests dies es podrà col·laborar en activitats familiars, logística, cuina, espectacles, fòrum, punt d’informació, barra de bar, entre d’altres. En la passada edició, van ser prop d’un centenar de persones les que van aportar el seu granet de sorra per fer possible aquesta festa popular autogestionada.

Com a novetat, aquest any s’ha organitzat, conjuntament amb el Servei Civil Internacional de Catalunya, un camp de treball on persones voluntàries de diferents nacionalitats estaran a la ciutat deu dies col·laborant amb el projecte, però també fent vida en comunitat i en contacte amb la població local, realitzant tallers i descobrint l’entorn. El col·lectiu pretén transformar l’entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu de participació col·lectiva al voltant de la difusió d’artistes i moviments locals, intercanvi de coneixements, reflexió i creixement individual, entre d’altres.

tracking