Diari Més

Successos

Llibertat amb càrrecs pels dos joves que van causar desperfectes a sis vehicles del carrer Lleó

Els dos homes, de 20 i 39 anys respectivament, van causar els danys divendres a la nit

Carrer del Lleó, un dels carrers de la part baixa de la ciutat.

Detinguts dos joves per causar desperfectes a vehicles del carrer LleóGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que aquest divendres nit, passades les 2.30 hores de la matina, dos jovescausessin desperfectes a sis vehicles del carrerLleó, els Mossos d'Esquadra els van detenir i van passar a disposició judicial. Diumenge va tenir llocla compareixença davant del jutge, que els va decretar llibertat amb càrrecs.

Un dels homes té 39 anys i nacionalitat georgiana, mentre que el segon, de 20 anys, es marroquí. En el moment dels fets, els dos anaven sota els efectes de l'alcohol. Els veïns de la zona van ser qui van alertar els Mossos d'Esquadra en sentir els cops i crits. A més de causar desperfectes, els dos homes també van llençarimproperis a aquells veïns que els recriminaven l'actitud, tal i com explicavael blog del Barri del Port.

Moment de la detenció

Els dos joves,provinents de la plaça dels Carros, van recórrer tot el carrer Lleó fins al tram final i proper al carrer Jaume I, on s'hi van estar una bona estona ensanyats amb un dels vehicles estacionats. Alertats pel veïnat, agents de paisà van fer entrada amb un vehicle en contra direcció i els van enxampar en plena acció. Poc després van arribar fins a dos vehicles policials més.

tracking