Diari Més

Cultura

Tarragona es torna Otaku durant tres dies

El Palau de Congressos acollirà, del 22 al 24 de juliol, la Gira ExpOtaku, una fira de manga, anime i cosplay

Tarragona es torna Otaku durant tres dies

Tarragona es torna Otaku durant tres diesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món del manga, l'anime i el cosplay torna per sisè any consecutiu a al Palau de Congressos de Tarragona amb l'ExpOtaku. Otakusignifica, fora de Japó, una persona amb uns gustos bastant marcats per l'anime i el manga. I és això el que els visitants podran trobar a la mostra: tallers, concursos, videojocs, karaoke, gastronomia i altres activitats amb la cultura nipona i del manga com a eix central, que ompliran el recinte firal tarragoní.

L'esdeveniment comptarà, com a atractiu d'aquesta edició, amb la presència de la cosplayer internacional Issabeli, i dels cosplayers nacionals Von Phy i Taifu.A més, hi haurà un escenari on s'hi duran a terme des d'actuacions i exhibicions d'arts marcials i de dance (j-pop i k-pop) fins a desfilades de cosplay. Els videojocs també hi tindran un gran protagonisme, i a l'espai exterior hi tindran lloc activitats de Quidditch per a 'Muggles' i guerres d'aigua Battle Royale. A més, tothom que ho desitgi podrà anar vestit dels seus ídols del món del manga i de l'anime, i precissament diumenge els 'cosplayers' tindran accés gratuït al recinte.

En la darrera edició de la fira, que va celebrar els 5 anys de la gira a Tarragona, es va arribar a una afluència de públic d’unes 4.000 persones. Tal i com està passant en cada edició, l'organització espera que ExpOtaku continuï creixent en nombre de públic un any més.

Les entrades es poden comprar directament a taquilla del recinte firal els dies de lafira. El preu d'un dia és de 5 euros, per dos dies nou euros i pels tres dies de la mostra, 12 euros.Els menors de 7 anystenenentrada gratuïta.

Tarragona es torna Otaku durant tres dies

Tarragona es torna Otaku durant tres diesCristina Aguilar

tracking