Diari Més

Treball

Foot Locker obre la seva primera botiga de la província al Parc Central

S’instal·larà a la planta alta del centre comercial, i està previst que obri a l’agost, ara busquen gent

Foot Locker obre la seva primera botiga de la província al Parc Central

Foot Locker obre la seva primera botiga de la província al Parc CentralParc Central

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Foot Locker, la coneguda tenda de calçat esportiu que arrasa entre els joves obrirà una botiga a Tarragona. Serà concretament al Parc Central, a la planta alta del centre comercial, tocant a l’accés des del pàrquing de la terrassa. Es tracta del primer establiment d’aquesta companyia internacional a la província, tot i que al conjunt de Catalunya ja té fins a nou establiments (vuit a la província de Barcelona i un més a Girona). De fet és una cadena que està molt implantada a Espanya, al llarg de tot l’Estat compten amb 54 establiments. El de Tarragona serà ara el seu cinquanta-cinquè comerç.

El procés d’obertura al Parc Central no es demorarà gens ni mica. Els responsables de la botiga tenen previst realitzar les obres de reforma del local a tota velocitat i adaptar ràpidament l’espai situat a la planta nova del centre comercial, per tal d’obrir l’establiment aquest mes d’agost proper.

Busquen personal

L’empresa de calçat ha facilitat un correu electrònic per tal que tots els tarragonins interessats a treballar a la nova botiga, puguin facilitar les seves dades i enviar el seu currículum. És la següent: spain.recruitment@footlocker.com.

El rebombori creat amb l’obertura d’aquesta tenda de sabates esportives es produeix perquè Food Locker representa i intenta vincular-se permanentment (o almenys això és el que pretenen) a la cultura de carrer, al món de les sabatilles i a l’estil de vida esportiu a Europa. Tenen més de 2.500 tendes repartides arreu del món, i segons ells mateixos asseguren, són la companyia líder mundial en venda minorista de calçat i roba esportiva.

De fet, venen pràcticament totes les marques més destacades: Nike, Jordan, Adidas, Asics, Converse, New Balance, Puma, Vans, Reebok, Timberland, Lacoste i un llarg etcètera. La companyia assegura que viuen únicament «per a les sabatilles. En l’única cosa que pensem és en sabatilles i gens ens enorgulleix més que ser capaços de mantenir als nostres seguidors al dia amb les últimes tendències». De fet, l’arribada de Foot Locker a Tarragona podria suposar quelcom més, ja que la companyia assegura que s’esforça per «retornar alguna cosa a la comunitat i participem en nombrosos esdeveniments. Com ara festes, competicions esportives, trobades socials, exposicions de sabatilles... Foot Locker sempre està present en algun esdeveniment», indiquen.

tracking