Diari Més

Esports

El Nàstic suma adeptes

122 noves altres engreixen el nombre d’abonats

El Nàstic suma adeptes

El Nàstic suma adeptesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setmana inicial de la campanya d’abonaments 2016-2017 finalitza amb un total de 484 socis; dels quals, 362 corresponen a renovacions i 122 a noves altes.

El passat 4 de juliol va arrencar la nova promoció per tal que els socis poguessin efectuar la renovació del seu abonament com a soci grana i, també, tots aquells aficionats que fins ara no ho eren, es donessin d’alta per gaudir en directe, des de les grades del Nou Estadi, d’una nova temporada del Gimnàstic de Tarragona a LaLiga2.

Descomptes

Els nens fins a 18 anys que siguin fills o néts de socis que renovin l’abonament en aquesta campanya, podran donar-se d’alta com a nous abonats gaudint del preu de renovació i, a més a més, tindran un 50% de descompte en l’abonament.

Per tant, el preu dels menors d’edat que compleixin els requisits serà de 150€ a la zona de Tribuna, 100€ a la zona de Preferent i 75€ a les zones de Gol.

Mentre que els aficionats que hagin estat socis en alguna de les dues últimes campanyes (14-15 i/o 15-16) i actualment estiguin aturats, durant un període superior a 3 mesos, podran gaudir d’un descompte del 50% en la quota de soci d’aquesta temporada. En aquesta promoció queda exclosa la grada d’animació i és necessari acreditar degudament la situació de desocupat amb els documents oficials de l’INEM.

Pel que fa als menors de 0 a 8 anys (inclosos), aquesta temporada tindran accés gratuït a l’estadi sense dret a ocupar seient. Podran sol·licitar el carnet de simpatitzant de forma gratuïta amb prèvia acreditació de l’edat del menor, presentant DNI o llibre de família.

tracking