Diari Més

Veïnal

L'Associació del Barri del Port renova la junta directiva

El nou equip aposta per crear una Àrea de Joventut per tal d’acollir els ‘Joves del Port’, que han impulsat iniciatives per dinamitzar la zona

Adrià Recasens, Rosa Puig i Paco Ruiz en  un acte del barri.

L'Associació del Barri del Port renova la junta directiva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la mort de l’etern president de l’Associació de Veïns del Barri del Port, José Ruiz, l’entitat veïnal ha renovat la Junta Directiva, que es mantenia igual des de feia una dècada. Després de reunions i converses, alguns membres han abandonat l’equip, d’altres han continuat i també hi ha incorporacions noves.

La fins ara vicepresidenta Rosa Puig ha ascendit al càrrec de presidenta, i Ramón Vargas ha entrat com a vicepresident. Entre les vocalies es mantenen la de Gent Gran amb Isabel Núñez, la de Carnaval amb Carmen Datoli, la de Publicitat amb Toni Raimo i la d’Ajuda i Suport amb Luis Jodar. La secretària estarà en mans de Dolores Caparrós.

Entre les noves incorporacions destaca l’entrada de Paco Ruiz i d’Adrià Recasens, que renova la seva tasca com a cap de comunicació. Ells dos, juntament amb Mari Carmen Puig, s’encarreguen de l’Àrea de Cultura, Festes i Joventut. Aquesta última és la nova vocalia que s’estrena enguany, per tal de donar acollida al grup ‘Joves del Port’, que fins ara s’havia començat a formar impulsant activitats al barri, amb un grup de joves amb ganes de portar a terme iniciatives.

Altres incorporacions són les de Carmen Portillo en Urbanisme, Begoña Fernández en Seguretat Viària i Veïnals, i Mercedes Canóvanas, en neteja i Medi Ambient.

Per aquesta nova junta, el primer repte és treballar per l’organització de les Festes del Barri del Port, que arribaran l’últim cap de setmana de juliol. Entre les línies de treball, a més d'atendre els reclams, necessitats i problemes del veïnat, encaminats a millorar les condicions i l'estat del barri tant en neteja com urbanisme i seguretat, la nova junta impulsarà noves propostes dirigides a la gent gran i també al públic jove i petit del barri.

tracking