Diari Més

Policial

Fuig d'un control i el detenen perquè s'atura a posar gasolina

Un home que va aconsseguir fugir amb un vehicle de gran cilindrada de la policia acaba detingut en haver de parar a la benzinera del Serrallo

L'home va intentar enganyar al treballador de la benzinera perquè l'atengués més ràpidament.

Escapa d'un control i el detenen en parar per posar benzina durant la fugaJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fugida de pel·lícula d’acció amb final de comèdia. És el que va succeir la matinada d’aquest dimecres a Tarragona. Un vehicle d’alta cilindrada, un BMW M6 de color negre, es va saltar un control policial de la Guàrdia Urbana (per causes desconegudes) a la sortida de Tarragona en direcció al polígon Riu Clar, vora tres quarts de dotze de la nit de dimarts. Els agents van iniciar la persecució, tot demanant reforços a més patrulles.

El vehicle va recórrer pràcticament totes les carreteres del voltant de la ciutat mentre intentava escapar: la persecució es va realitzar per la T-11 en direcció cap a Reus, per la A-27, i fins i tot, per l’autopista AP-7. Pel camí va anar cometent tot un seguit d’infraccions, que encara van agreujar més la situació.

Les unitats de la Guàrdia Urbana li van perdre la pista en no aconseguir mantenir el seu ritme de fugida. Ràpidament, els agents van comunicar també la fugida a Mossos, facilitant-los totes les dades del vehicle, per tal de què es poguessin sumar a la recerca.

Se li estava acabant la gasolina

Un cop havia despistat ja a la policia, el fugitiu es va adonar que se li estava acabant la gasolina del vehicle, pel que va haver de buscar una benzinera on parar, per continuar la marxa. No se li va ocórrer altra cosa que endinsar-se fins al cor de la ciutat, on en aquells moments diverses unitats policials continuaven la recerca. Així, el conductor del M6 es va dirigir cap a la benzinera Shell situada vora el pont de la Petxina del Serrallo. En aquells moments hi havia un depenent i almenys un client. El fugitiu va estacionar al sortidor número 7, situat més a la banda del carrer de Torres Jordi, segons expliquen els mateixos treballadors de la benzinera, i va sortir del cotxe ràpid, dirigint-se cap a la finestreta des d’on el treballador atén durant tot el torn de matinada als clients. No va estar gaire de sort el fugitiu, ja que en aquell moment una altra persona ja es trobava davant la finestreta, esperant també per pagar la recàrrega. «Li va dir al meu company que, per favor, li posés primer a ell, i ràpid, el que li estava demanant», explicava ahir a Diari Més el treballador.

L’home va arribar a inventar-se, fins i tot, una història per tal que el deixessin passar davant, «va dir que tenia a la seva dona molt greu ingressada a l’hospital, i que tenia molta pressa, però el meu company li va dir que s’esperés, que primer hi havia una altra persona», relatava el treballador. Quan va arribar el seu torn, va demanar 30 euros de gasolina 95 i va anar corrents a posar-la. Va ser en aquell instant quan un vehicle dels Mossos, que ja estava buscant-lo, va veure el vehicle. Es van acostar ràpidament i van identificar l’home. Al cap de pocs segons apareixien ja tot un seguit de vehicles policials, de Mossos i Guàrdia Urbana. Segons expliquen els treballadors, van ser un total de set unitats (una catorzena d’agents) els que van rodejar per complet l’home fugit. Agents de la Guàrdia Urbana van procedir finalment a la seva detenció, acusant-lo d’un delicte contra la seguretat viària. La grua municipal es va fer càrrec del vehicle de gran cilindrada i la benzinera, custodiava encara ahir, en un sobre per entregar a la policia, l’import que l’home va pagar, però no va arribar a utilitzar.

Els veïns que viuen més a prop explicaven ahir que no se’n van assabentar de res, ja que la policia no va utilitzar les sirenes.

tracking