Diari Més

Joventut

Joan Dausà ofereix una xerrada sobre la seva trajectòria a Tarragona

L'esdeveniment tindrà lloc aquest dimecres a les 19.30 hores a l'Espai Jove la Palmera

Joan Dausà ofereix una xerrada sobre la seva trajectòria a Tarragona

Joan Dausà ofereix una xerrada sobre la seva trajectòria a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El polifacètic músic, actor i creatiu Joan Dausà oferirà aquest dimecres la xerrada'Jo mai mai...' en el marc del Festival Sota la Palmera i l'Estiu Tarragonajove. L'acte tindrà lloc a les 19.30 h a l'Espai Jove la Palmera i l'entrada serà gratuïtaperòlimitada a l'aforament del recinte.

Dausà conversarà amb el públic sobre la seva trajectòria artística, que l'ha fet transitar per dedicacions professionals diverses: des de fer de speaker i presentador de diversos espectacles a posar la veu de Xavi Masdéu de la sèrie Arròs Covat, passant per la interpretació del personatge de Krust al Club Super3. Tot això sense oblidar la seva faceta d'actor en diferents sèries de televisió i, sobretot, de músic, que l'ha portat a guanyar un Premi Gaudí i a acomiadar una etapa plena d’èxits musicals omplint a vessar el Palau de la Música durant dues nits consecutives.

El Festival Sota la Palmera

Després de la festa La Batecada del passat dissabte 2 de juliol, Joan Dausà arriba a Tarragona com un dels primers actes a l’Espai Jove la Palmera en el marc del Festival Sota la Palmera. La primera setmana de juliol, a més d’aquesta xerrada, també estan programats els següents actes: el 5è Yo Pongo Internacional el dijous (20.30 h), les actuacions dels grups tarragonins Murmur i Mite’ls el divendres (22 h) i el concert final d’un dels cantautors del moment, Joan Miquel Oliver, excomponent d’Antònia Font que actuarà el proper dissabte 9 de juliol a les 22 h.

tracking