Diari Més

Trànsit

Un accident frontal a la N-340 deixa dos ferits, un d'ells de gravetat

Dos cotxes han topat de cara i han quedat completament destrossats, fet que ha motivat que la policia tallés el trànsit durant una bona estona

L'accident ha tingut lloc a la carretera nacional 340 a l'alçada de l'entrada de l'urbanització de Boscos.

Un accident frontal a la N-340 deixa dos ferits, un d'ells de gravetatCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues personeshan resultatferides, avuien un accident que ha tingutlloc a la carretera nacional 340 a l’alçada de l’entrada de l’urbanització de Boscos.

Quan passaven cinc minuts de les dotze del migdia, els Mossos d’Esquadra han rebutl’avís d’una col·lisió que ha acabatamb un ferit greu, que ha estattraslladat a l’Hospital Joan XXIII, i un altre de lleu, que ha anata parar a Santa Tecla. Segonshan asseguratels Mossos en el lloc dels fets, el ferit greuha patituna fractura a la cama, mentre que el lleuha estattraslladat al centre hospitalari per prevenció, ja que ha rebutles assistències in situ, en el lloc de l’accident, justament al costat de la benzinera que hi ha a la carretera.

El vehicle que anava en direcció a Barcelona, un Opel Corsa de color blanc, ha envaïtel sentit contrari per causes que encara es desconeixen, i ha topartde front amb un Peugeot 206, del mateix color, el qual no hauria pogut esquivar el vehicle que li venia de front. El trànsit, en direcció a Tarragona, s'hacomençata reestablir uns 40 minuts després que ambulàncies i Mossos acudissin a l’indret.

Els dos turismes han xocat frontalment.

Un accident frontal a la N-340 deixa dos ferits, un d'ells de gravetatCarla Pomerol

En l'accident hi ha hagut dos ferits, un de lleu i l'altre greu.

Un accident frontal a la N-340 deixa dos ferits, un d'ells de gravetatCarla Pomerol

tracking