Diari Més

Societat

L'apocalipsi zombi s'aproxima a Tarragona

El Camp de Mart acollirà, l'1 de juliol, un joc d'habilitat i enginy ambientat en un apocalipsi zombi

L'apocalipsi zombi s'aproxima a Tarragona

L'apocalipsi zombi s'aproxima a TarragonaZombeach

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Tarragona viurà, el vespre de l'1 de juliol, una invasióde zombis que ressorgiran del món dels morts per apropar-se al Camp de Mart. Aquesta és la principal novetat de la setena edicióde les Jornades anuals de Rol i Estratègia de Tarragona, que organitza l'Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona (AJRET).

La TarracoZombie Experience, activitat queforma part del programa TarragonaJove, tindrà lloc a partir de les 19.30 hores al Camp de Mart, i serà un joc a l'aire lliure ambientat en un apocalipsi zombi. Els participants hauran de superar proves d'enginy i habilitat. Per tal de participar a l'activitat gratuïta, els interessats hauran d'inscriure's a la pàgina web tarragonajove.org.

Les Jornades de Rol s'inicien el mateix 1 de juliol, i s'allarguen fins el dia 3. El Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acollirà les activitats i jocs. L'objectiude l'esdevenimentés desenvoluparla imaginació i la cooperació, celebrant tornejos de jocs de taula, cartes i miniatures, pintura, videojocs i una taula rodona sobre el món creatiu dels jocs de rol.

tracking