Diari Més

Setge Tarragona 1811

Les Milícies Urbanes del 1811 desfilaran avui per la Rambla i la Part Alta

A les vuit de la tarda es realitzarà la tradicional ofrena floral al monument als Herois, i a continuació, es faran les salves de fuselleria

La darrera setmana es va realitzar un cicle de conferències sobre le Setge.

Les Milícies Urbanes del 1811 desfilaran avui per la Rambla i la Part AltaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Setge de Tarragona 1811 amb la col·laboració de l’associació Projecte Tarragona 1800 i els Campaners de la Catedral, ha organitzat aquesta tarda l’ofrena floral de les entitats i institucions tarragonines davant el monument als Herois, a la Rambla Nova. L’acte començarà a les vuit de la tarda amb la presentació i posterior ofrena floral. Tot seguit es representarà l’assalt i es faran les salves de fuselleria a càrrec de la Milícia Urbana de Tarragona. A continuació es produirà la crida i l’inici de la desfilada popular al so del Toc de Setge, que anirà a càrrec dels timbalers. La Milícia sortirà del Monument dels Herois i recorrerà la Part Alta fins a arribar al Pla de la Seu. A les escales de la Catedral tindrà lloc una ofrena d’espelmes. Finalment es realitzarà un toc de campanes a càrrec dels campaners.

Dins els actes de Tarragona 1811, el passat dia 23 es va tancar el cinquè cicle de conferències. L’historiador Paco Tovar, va ser l’encarregat d’explicar com era la Tarragona del segle XVIII, i com va ser l’estada a la ciutat del brigadier responsable de construir el port de Tarragona.

tracking