Diari Més

Port de Tarragona

Acaba la celebració del 25 anys de l'Arxiu del Port

L'esdeveniment tindrà lloc dissabte 2 de juliol i diumenge dia 3

La celebració dels 25 anys de l'Arxiu del Port arriba a la fi amb l'activitat 'Coneix el Port'

La celebració dels 25 anys de l'Arxiu del Port arriba a la fi amb l'activitat 'Coneix el Port'Port de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pròxims dissabte 2 i diumenge 3 de juliol , l’Arxiu del Port de Tarragona organitza el darrer acte de celebració del seu 25è aniversari amb l’activitat Coneix l’Arxiu amb el capità Apodaca. Aquesta ésuna visita teatralitzadaen què aquest personatge portuari acosta la història del Port de Tarragona, i alhora ensenya com funciona l’Arxiu, els fons que acull, les condicions climàtiques de preservació de la documentació, imostra alguns documents, els dipòsits i la Sala de Consultaen un recorregut que comporta també l'exterior de l'edifici i la plaça dels Carros.

El 25è aniversari

Des de finals de 2015 i fins a la data, s’han anat organitzant activitats per celebrar que aquest centre de referència en el món dels arxius portuaris complia 25 anys d’existència.De del passat mes de novembreifins al moment, han estat 119 persones les que han gaudit d'aquest aniversari.

L'activitatés gratuïta, però l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia escrivint un correu a arxiu@porttarragona.cat o trucant al telèfon 977259400, extensió 5005, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda.

tracking