Diari Més

Jocs Mediterranis

Les obres del Palau d'Esports de Campclar, en marxa

La UTE encarregada del projecte d'obra civil va iniciar els treballs aquest dilluns, tal com estava previst

Les obres del Palau d'Esports de Campclar, en marxa

Les obres del Palau d'Esports de Campclar, en marxaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania y Obrascón Huarte Lain ha iniciat aquest dilluns, 20 de juny, les obres de construcció del Palau d’Esports de Camp Clar, tal com estava previst. Es tracta del projecte d’obra civil, que es va adjudicar el passat 31 de maig per un import de 3.591.932,20 euros (sense IVA) i que té un termini d’execució de 6 mesos. L'edificació del Palau consta de dues fases més, corresponents al projecte d'arquitectura i d'instal·lacions, que es faran posteriorment.

Des de l’empresa adjudicatària s’informa que dilluns ja es va fer l’acta de replantejament i es van iniciar els treballs d’excavació de la sabata perimetral de mur i de la primera anella de pilars.

El passat 28 d’abril, Infraestructures.cat va donar el seu vistiplau a l’inici de les actuacions per licitar, per tràmit d’urgència, la construcció del Palau d’Esports. Amb un import màxim de licitació de 14,7 milions d’euros (IVA inclòs), l’obra s’estructura en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions. El projecte d’obra civil inclou tres capítols principals: fonamentació, estructura i coberta del pavelló.

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, destaca«el compliment de calendari per part de l’empresa adjudicatària» i recorda que aquest inici d’obres posa de manifest «el compromís del Govern envers els acords contrets amb la ciutat Tarragona, per la celebració del Jocs Mediterranis».

tracking