Diari Més

Xarxes

Una tarragonina aconsegueix milions de visites a Youtube amb uns vídeos per aprendre anglès

Utilitza ninos de personatges de ficció com els de Frozen perquè els més petits s'acostumin a l'idioma

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Frozen, i tot l'univers que gira al seu voltant, és sense cap mena de dubte una mena de rei mides. I és que tot el que toca ho converteix en or, o si més no, en un èxit rotund. Una bona mostra d'això són uns vídeos en anglès fets amb els ninos d'aquesta saga Disney per la tarragonina Silvia Reverte, alguns dels quals acumulen més de 13 milions de visites a Youtube.

Aquesta mestra d'anglès estava decidida a fer algun tipus de material per tal que els seus alumnes poguessin seguir practicant anglès durant l'estiu, però d'una manera divertida i entretinguda. «Vaig pensar que podria penjar vídeos a Youtube en anglès utilitzant les joguines dels personatges que més agraden als nens, com Frozen o els Venjadors». I va ser arribar i moldre. El primer vídeo, on els personatges preparen la festa d'aniversari per a Elsa, suma ja més de 13 milions de visites.

Davant de l'èxit, Reverte amb l'ajuda de la seva filla petita i de les joguines d'aquesta van decidir engegar un canal a Youtube anomenat Divernic, on han continuat penjant vídeos amb altres històries d'aquests personatges, com per exemple, la visita d'Anna i Elsa de Frozen a l'Oceanogràfic. Fa dos mesos que el va publicar i ja compta amb més de 4 milions de visualitzacions.

L'objectiu d'aquest canal és «ajudar que els nens i nens practiquin l'anglès durant l'estiu, sense llibres i sense estudiar, només sentint parlar als seus personatges preferits com si es trobessin en país de parla anglesa». Per a la mestra d'anglès i youtuber la finalitat del vídeo «no és poder entendre totes les paraules en anglès, sinó captar el significat general de la història i anar acostumant l'oïda dels menuts a l'idioma». I conclou: «com més hores passem sentint l'idioma, més l'aprendrem».

Una tarragonina aconsegueix milions de visites a Youtube amb uns vídeos per aprendre anglès

Una tarragonina aconsegueix milions de visites a Youtube amb uns vídeos per aprendre anglèsDiari Més

tracking