Diari Més

Successos

Un grup de socorristes fora de servei rescaten a un home a les roques de la platja del Miracle

Una embarcació va haver d’anar a buscar als professionals i a la víctima, que no podien arribar a la sorra a causa del fort corrent

L'home de 38 anys es trobava en estat d'hipotèrmia i havia engolit molta aigua.

Un grup de socorristes fora de servei rescaten a un home a les roques de la platja del MiracleCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 38 anys i de nacionalitat espanyola va ser rescatat ahir a la tarda a les roques de la platja del Miracle, per un grup de socorristes que ja no estavade servei. L’home no podia sortir de l’aigua a causa del fort corrent que hi havia.

Per normal general, els socorristes de les platges tarragonines pleguen a les set de la tarda. Però ahir no va ser així. A les 19.15h, quan els treballadors finalitzaven la seva jornada laboral, un usuari va avisar que hi havia una persona a la zona de les roques de la platja del Miracle que no podia sortir de l’aigua. Ràpidament un socorrista va anar a comprovar-ho, i en adonar-se’n de la gravetat de la situació, va donar l’avís per emissora.

A continuació, una socorrista de la platja del Miracle es va canviar ràpidament i va saltar des de les roques per salvar a l’home que s’estava a punt d’ofegar. Des de la platja va sortir un altre socorrista. Però quan els professionals es van acostar a la víctima es van adonar que el fort corrent d’aigua i l’onatge no els permetia tornar a la sorra. L’equip de socorristes de la platja de l’Arrabassada es va assabentar dels fets a través de l’emissora, i van decidir apropar-se al Miracle i ajudar en les tasques de rescat.

Tot i que la majoria d’embarcacions de salvament ja estaven guardades, un equip va agafar una semirígida —un tipus d’embarcació amb neumàtics als laterals—, i va anar a buscar a la víctima i als socorristes.

Els fets van tenir lloc a uns 120 metres de la platja del Miracle, al costat de l’antic Fortí de la Reina. L’home de 38 anys es trobava en estat d’hipotèrmia i havia engolit molta aigua. Finalment, tot va quedar en un ensurt.

Moment en què l'embarcació rescata a la víctima i als socorristes.

Un grup de socorristes fora de servei rescaten a un home a les roques de la platja del MiracleCedida

tracking