Diari Més

Cultura

Desena trobada infantil de cultura popular

L'Esbart Santa Tecla ha realitzat la desena trobada infantil amb la participació de l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cultura tradicional i popular ha inundat el Serrallo aquest matí de diumenge. Al voltant de 120 nens i nenes han participat, aquest diumenge, a la desenaTrobadaInfantil d'Esbarts, organitzada per l'Esbart Santa Tecla de Tarragona. L'esdeveniment, que ha tingut lloc al Moll de Costa del Serrallo, ha comptat amb la participació de l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès, i amb la música de l'aula de música tradicional El Tecler.

El Cos de Bastoners Petit, Les Pedretes, el Contrapàs de Sant Genís i la Cercavila són algunes de les danses que l'Esbart Santa Tecla ha realitzat sobre l'escenari. Per altra banda, l'Esbart Santa Eulàlia ha mostrat als tarragonins i tarragonines balls com la Muntanyenca, el Joan Petit quan Balla o el Tricoté, entre d'altres. L'actuació conjunta ha agrupat un nombre elevat d'assistents a l'escenari, molts d'ells familiars dels ballarins i ballarines, que han mostrat què aprenen a les classes de dansa de l'Esbart.

Desena trobada infantil de cultura popular

Desena trobada infantil de cultura popularElena Pedrola

tracking