Diari Més

Societat

Més de 200 instagramers es trobaran per captar les millors vistes de Tarragona

La jornada comptarà amb la participació del creador d'Instagramers, Phil González, que lliurarà els premis del concurs Catalunya Mediterrània

Més de 200 instagramers es trobaran per captar les millors vistes de Tarragona

Més de 200 instagramers es trobaran per captar les millors vistes de TarragonaInstagramesTGN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat d'instagramers del Camp de Tarragona, @IgersTGN,reunirà més de 200 usuaris de la xarxa social Instagram a Tarragona en la seva trobada anual que tindrà llocdemàdissabte18 de juny. Entre els atractius de la jornada hi haurà un passeig fotogràfic o instawalk per alguns dels millors miradors de la ciutat, entre els quals hi ha el punt més alt del Palau de la Diputació de Tarragona.

La Trobada de la comunitat d’instagramers del Camp de Tarragona arriba enguany a la seva vuitena edició com una de les cites imprescindibles del calendari per als igers del país. La jornada comptarà amb la participació del creador d'Instagramers, Phil González, que lliurarà els premis del concurs Catalunya Mediterrània que es triarà durant la trobada.

L’esdeveniment compta amb el suport de a Diputació de Tarragona, que permetrà l’accés a un emplaçament únic per a tenir les millors vistes de la ciutat i que normalment no és accessible al públic. La visita dels igers tarragonins al Palau de la Diputació forma part de l’activitat instawalk que es farà al matí batejat amb el nom #IgersTGNonTop. Està previst que a les 10.30h, des de la Plaça del Rei, els participants es dirigeixin en tres grups a visitar el terrat el Pretori, l’accés més alt del Palau de la Diputació i la Torre del Seminari.

Després de dinar, els instagramers es desplaçaran fins al restaurant de la Caseta del Guarda del Pont del Diable, un entorn que, per la seva combinació de natura i patrimoni, esdevé ideal per als aficionats a la fotografia. Els assistents, mitjançant els seus vots, decidiran els 3 guanyadors del concurs Catalunya mediterrània (#ConcursIgersTGN2016), que, entre el 15 de maig i el 7 de juny, ha rebut 3.000 fotografies participants. En el programa previst per a la tarda, també hi intervindrà Phil Gonzalez, el creador d’Instagramers, que es desplaçarà a Tarragona per gaudir de la jornada i que oferirà una xerrada al voltant del futur d’Instagram, de les noves tendències a què apunta i de la manera com està previst que evolucioni. Phil Gonzalez va crear aquesta xarxa de comunitats d’usuaris el gener de 2011, pocs mesos després de sorgir l’aplicació, i el 2016 ja compta amb 500 comunitats en més de 80 països.

La Comunitat Oficial d’instagramers del Camp de Tarragona és una de les primeres que va sorgir al món (el maig de 2011) i compta amb 11.700 seguidors a la xarxa, de manera que és una de les més actives de l’Estat.

tracking