Diari Més

L'Ajuntament diu que ha de ser la Generalitat qui pagui l'aparcament gratuït del servei sanitari a domicili

L’equip de govern afirma que no ha de ser la ciutadania de Tarragona qui assumeixi les despeses que això provocaria

Els professionals de l'atenció a domicili reclamen poder aparcar sense problemes a Tarragona.

L'Ajuntament diu que ha de ser la Generalitat que pagui l'aparcament gratuït del servei sanitari a domiciliGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona ha sortit al pas de les queixes expressades pels treballadors de l’atenció sanitària a domicili, que reclamaven poder disposar de targetes d’aparcament gratuït per poder realitzar la seva feina sense dependre de trobar o no aparcament de manera ràpida i poder utilitzar espais de càrrega i descàrrega, entre d’altres.

Els responsables municipals consideren que no han de ser els ciutadans de Tarragona els que han d’assumir les despeses derivades d’aquestes targetes d’aparcament gratuït. El cost l’hauria d’assumir «l’administració autonòmica», afirma en un comunicat l’equip de govern municipal. Així, segons indiquen «ofereix a l'Institut Català de la Salut i al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya la possibilitat de signar un conveni per garantir el correcte aparcament dels seus treballadors a la via pública».

L’Ajuntament considera que la Generalitat de Catalunya és qui ha de facilitar tots els mitjans perquè el servei de les urgències sanitàries es presti degudament. «Si han d’intervenir-hi els ajuntaments, hauria d’haver-hi una normativa de caràcter general per a tots els ajuntaments de Catalunya, cosa que seria inviable sense una millora del finançament municipal» conclou el comunicat de l’equip de govern.

tracking