Diari Més

Medi Ambient

El fum negre del Polígon Nord torna a omplir el cel de Tarragona

La Generalitat ha obert un nou expedient informatiu en relació a aquest incident

A les tres de la tarda, la flama i el fum han fet acte de presència.

El cel de Tarragona es torna a omplir de fum negrePlataforma Cel Net

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cel de Tarragona s’ha tornat a enfosquir. Per tercera vegada en un mes, les torxes de Repsol del Polígon Nord han començat a treure flama. El motiu ha estatuna aturada no programada a la planta química d'OPSM al polígon Nord de Tarragona que ha generat un nou episodi de fum negre. Segons la companyia, no hi ha cap incidència més enllà de la columna de fum i la situació està controlada. Per frenar la formació de més fum, s'ha aportat vapor d'aigua a la torxa. Amb aquesta intervenció, la columna de fum, que ha començat a ser visible passades les tres de la tarda, ha deixat de ser-ho després d'uns vint minuts.

La Generalitat ha obert un nou expedient informatiu en relació a aquest incident, segons ha informatel departament d’Empresa i Coneixement.

Els ciutadans de Tarragona comencena mostrar les sevespreocupacions a les xarxes socials. Demanen que l'empresa dongui explicacions sobre el què està passant.

Per la seva banda,des de la Delegació del Govern a Tarragona, es va informar la setmana passada, queel departament de Territori, iel d’Empresa i Coneixement han obert un expedient informatiu a la companyia, amb l’objectiu d’esclarir les causes i conseqüències que hagi pogut tenir l’incident i prendre les mesures pertinents.

tracking