Diari Més

Els treballadors del metall plantegen una vaga si no es desbloqueja la negociació del conveni

Una setantena de persones del sector s'han concentrat davant APEMTA per denunciar la «impassibilitat» de la patronal

Pla obert de la concentració conjunta de delegats del sector del metall a Tarragona, davant la seu de la patronal APEMTA.

Els treballadors del metall plantegen una vaga si no es desbloqueja la negociació del conveniACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors del metall de Tarragona han anunciat aquest dijous que faran vaga si no es desbloqueja la negociació per millorar el conveni, que es va engegar fa sis mesos. Per fer pressió, una setantena de persones del sector s'han concentrat davant les oficines de la patronal APEMTA per denunciar la seva«impassibilitat». «Si en una o dues reunions no avancem, parlarem de conflicte de tot el metall al Camp de Tarragona», ha afirmat el secretari general del metall d'UGT Tarragona, Manel Molina. Els sindicats reclamen un «canvi d'actitud»que permeti avançar cap a un conveni en consonància al context econòmic i industrial actual al sector a Tarragona, on hi treballen prop de 16.500 persones.

Els treballadors del metallhan manifestatel seu malestar per la posició patronal, que aboca el sector al conflicte, amb una proposta clarament insuficient en matèria salarial, d'igualtat, permisos i jornada, iinassumible en la proposta que fan sobre flexibilitat i la que insinuen sobre antiguitat, explicaven els manifestants.

tracking