Diari Més

Policial

Detingut un home per conduir borratxo i sense carnet

També s'ha detingut un jove per un intent de furt a un cotxe al carrer Eivissa

Detingut a un home per conduir borratxo i sense carnet

Detingut a un home per conduir borratxo i sense carnetDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Urbana han detingutun home per donarpositiu en la provad'alcoholèmiai per conduir amb el permís de circulació retirat.

Els fets van passar quan una dotació de la Guàrdia Urbana circulava pel carril interior de la rotonda de la Via Augusta i va haver derealitzar una maniobra evasiva per evitar la col·lisió amb un vehicle conduït pel detingut, ja que no va respectar la prioritat de pas a la cruïlla.

Els agents van aturar al conductor i, al acostar-se van observar que parlava pastós i tenia un fort alè a alcohol. A més a més, els agents van comprovar com el detingut tenia retirat el permís de conduir per pèrdua total dels punts i no va voler sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia al·legant que les màquines no estan ben calibrades.

Detenen un joveal carrer Eivissaper un intent de furt en un cotxe

La matinada de dimecres, agents de la Guàrdia Urbana han detinguta un home per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

LaGuàrdia Urbana ha rebut una trucada que hi havia dos joves al carrer Eivissa, un d’ells es trobava a l’interior del cotxe i, l’altra, fora en actitud de vigilància. Els agents han sorprès als joves quan un d’ells es trobava manipulant la porta d’un turisme. Uns metres més amunt hi havia una furgoneta amb la porta forçada i tot l’interior remenat.

El propietari del cotxe va assegurar que quan va aparcar el cotxe el va deixar en bon estat. Per tot plegat, han detingut els dos joves, un d’ells menor d’edat, per un presumpte delicte de furt d’un vehicle a motor en grau de temptativa.

tracking