Diari Més

Successos

Alejandro Cao de Benós, en llibertat amb càrrecs

El representant de Corea del Nord a l'Estat Espanyol haurà de comparèixer periòdicament al jutjat d'instrucció 3 de Totana, a Múrcia

Tarragona obre el primer club social a Occident de fidels a Corea del Nord

Tarragona obre el primer club social a Occident de fidels a Corea del NordEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandro Cao de Benós, representant de Corea del Nord a l’Estat Espanyol i detingut aquest dimartsen una operació contra el tràfic d’armes, ha quedat en llibertat provisional.El jutjat d’instrucció 8 d’El Vendrell, en funcions de guàrdia, ha estipulat que haurà de realitzarcompareixences periòdiques davant el jutjat d’instrucció 3 de Totana (Múrcia).L’acusat s’ha acollit al seu dret a no declarar.

Segons publicavael diari estatal 'El Mundo', l’origen de l’operació es troba a Múrcia, on viu una persona amb antecedents que es dedicava a vendre armes manipulades. Aquest ja va ser detingut per comprar armes detonadores, transformar-les i alterar la munició. En l’operació es persegueix a aquelles persones que han comprat armes amb la finalitat de revendre-les.Segons informa el diari, l’ambaixador no oficial del país asiàtic, Cao de Benós,ha tingut fins a tres pistoles detonadores trucades per utilitzar-les amb munició real, per la seva defensa personal.

tracking