Diari Més

Adjudiquen les obres de l'estació per 2 milions d'euros menys

Tot i que la licitació es va obrir per 5,5 milions d'euros, l'empresa que ha guanyat el concurs realitzarà les obres d'adequació per 3,16 milions d'euros

Adif ha rebut ofertes de 28 empreses per les obres de l'estació de tren

Adif ha rebut ofertes de 28 empreses per les obres de l'estació de trenCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif ha adjudicatel contracteper a l'execució de les obres de millora de l'estació de Tarragona, que inicialmentcomptava amb un pressupostde 5,5 milionsd'euros, perun pressupost final de3.165.406,4 euros (IVA inclòs).

L'actuació de millorade la infraestructuraté com a objectiugarantitzar la total accessibilitata l'interior de l'estació i augmentar la seguretat i la comoditat de les instal·lacions. D'aquesta manera, s'instal·laran ascensorsa l'andana principal i a la segona, i també dues escales mecàniques. La segona andana s'ampliarà més de 4 metres, per tal d'arribar als 7,75 metres. Per altrabanda, les andaness'elevaran fins als 68 centímetres, per tal que l'accés als combois siguimés còmode i fàcil. A les andanes tambés'hi instalarà nova il·luminació d'eficiència energètica, i es construirà una marquesina de 80 metres de llargada a la segona andanaper tal de protegir els viatgers de les inclemències del temps.El pas inferior també serà remodelat.

L'empresa que realitzarà les obres, que tindran una duració estimada d'11 mesos, és la Unió Temporal d'Empreses (UTE)formada per les companyies CLM InfraestructurasyServiciosiCoymal.

tracking