Diari Més

Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Primera visita escolar de Tarracvs, la mascota de Tarragona 2017

Els alumnes de l'escola Saavedra l'han rebut amb missatges de benvinguda en diversos idiomes.

Imatge dels escolars i la mascota amb els representants municipals.

Primera visita escolar de Tarracvs, la mascota de Tarragona 2017Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarracvs, la mascota dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, ha visitat aquest dimarts per primera vegada una escola. Ho ha fet a l’Escola Saavedra, la primera escola pública de Tarragona, on Tarracvs ha estat rebut al pati pels nens i nenes de l’escola. Un grup d’alumnes del centre ha dedicat missatges de benvinguda a la mascota en català, italià, portuguès, espanyol, francès i àrab, els seus idiomes materns. Finalment, Tarracvs ha obsequiat els alumnes amb un pòster de les 33 disciplines esportives que practicarà als Jocs Mediterranis.

La directora de l’Escola Saavedra, Leonor Franch Ciuraneta; ha donat la benvinguda als assistents i ha donat pas a les intervencions de l’alcalde i president del Comitè Organitzador dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros; del conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca; i de Marta Viñas, en representació de la directora territorial d’Ensenyament. També han assistit a l’acte el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor; el coordinador del Projecte Educatiu dels Jocs, Lluís Marquès; el gerent de l’Institut Municipal d’Educació, Carles Cepero; i altres representants de centres educatius de la ciutat.

A partir del proper curs escolar està previst que Tarracvs visiti la resta d’escoles de la ciutat, des de Llevant fins a Ponent. Les tres primeres escoles que visitarà la mascota seran el Col·legi Mare Nostrum, Escola El Miracle i l’Escola Arrabassada.

tracking