Diari Més

Municipal

La CUP denuncia la presència de paneroles i rates a l'OAC del Palau Municipal

La formació considera inadmissible que es permeti que els treballadors hagin d'atendre els ciutadans en aquestes condicions

L'OAC està ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament.

La CUP denuncia la presència de paneroles i rates a l'OAC del Palau MunicipalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP de Tarragona ha denunciatque l'Oficina d'Atenció al Contribuent (OAC) ubicadaa la planta baixa del Palau Municipal de Tarragona, ha patit problemesrelacionats amb paneroles i rosegadors, així com problemes d’aclimatació. La formació afirma haver tingutaccés a diverses queixes en relació a l’estat en què es troben aquestes dependències municipals.

Els regidors cupaires Laia Estrada i Jordi Martí consideren inadmissible que l’Ajuntament albergui«un servei d’atenció pública que té problemàtiques d’aquest tipus, sense fer res al respecte, la qual cosa dóna una imatge pèssima del consistori». Al mateix temps, consideren poc ètic que a l’Ajuntament permeti que treballadors i treballadores hagin de dur a terme les seves tasques en aquestes condicions.

La CUPexigeix«solucions immediates» i adverteixque no acceptarà«excuses de tipus econòmic, quan fa pocs mesos s’han dut a terme quantioses obres per millorar els despatxos de l’equip de govern».

tracking