Diari Més

Infraestructures

Liciten la remodelació de l'estadi d'atletisme de Campclar per 3,3 MEUR

El contracte estableix una durada màxima d’aquests treballs de nou mesos i contemplarà millores en l’enllumenat, la pista o l’accessibilitat

Espai on s'ubicarà el Palau d'Esports.

Liciten la remodelació de l'estadi d'atletisme de Campclar per 3,3 MEURCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha obert el concurs per a l’execució de les obres compreses en el projecte de remodelació integral de l’estadi d’atletisme de Campclar. El termini per presentar les ofertes es tancarà a finals de mes. El pressupost bàsic de licitació és de 3.360.566,63 euros (IVA inclòs) i el contracte compta amb una durada màxima de nou mesos per enllestir els treballs de millora. Aquest, compta amb dues subvencions econòmiques per a la seva realització. D’una banda, es preveu destinar 1,3 milions d’euros procedents de la Diputació de Tarragona i 1,7 milions d’euros dels promesos per part del govern central, des del Consell Superior de l’Esport.

El projecte executiu haurà de preveure diversos aspectes com l’entramat de línies reglamentari, segons les normes de la International Association of Athletics Federations (IAAF); els vestidors amb la definició de les taquilles, materials, número i capacitats; zones de serveis interiors que, sempre que sigui possible, posin a disposició sales de Jutges, d’organització, per a la premsa, de premis, d’informació tècnica (CIT) i una zona VIP. També haurà de contemplar la instal·lació d’una torre fixa situada a la recta de tribuna anomenada Torre foto finish i un apartat que defineixi la instal·lació de les grades fixes, mentre que les efímeres es llogaran. L’accés a les grades s’ha previst mitjançant escales i ascensors. La proposta consisteix a millorar les condicions d’accessibilitat substituint l’element mecànic per una rampa o passarel·la.

Des de la Fundació Tarragona 2017 valoraran la millor oferta econòmica també pel que fa a l’enllumetat de la pista d’atletisme. Caldrà instal·lar quatre torres de gran alçada amb 24 projectors a cadascuna. A la vegada, el projecte preveu la millora del paviment de la pista d’atletisme. La redacció del projecte executiu es va adjudicar, el passat febrer, a l’empresa ZFA Architecture & Urban Lab.

Tal com comunicava el consistori tarragoní la setmana passada, a partir del 27 de juny les instal·lacions esportives de Campclar romandran tancades a causa de les obres de l’Anella Mediterrània dels Jocs del 2017. La remodelació de l’estadi d’atletisme i del velòdrom i la renovació dels vestuaris del complex, a més de la construcció del Palau d’Esports i de la urbanització de l’Anella, impediran el normal funcionament de les instal·lacions i en motiven el tancament.

tracking