Diari Més

Successos

Una dona es colpeja la cara amb pedres i acusa a la policia d'haver-la agredit

Els fets van tenir lloc a la comissaria, després que la dona reclamés l'import d'un bitllet d'autobús

Els fets van tenir lloc a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Una dona es colpeja la cara amb pedres i acusa a la policia d'haver-la agreditCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues dones van protagonitzar, aquest dissabte a la nit, aldarulls, primer en un bus de l'EMT, i després a la comissaria de la Guàrdia Urbana. Per aquest motiu una d'elles va acabar detinguda. Tot va començar quan dissabte, al voltant de les 22.30 hores, dues dones van reclamar a la conductora d'un autobús de l'EMT, que es trobava a l'N-340, que els retornés l'euro i mig del bitllet. La resposta de la conductora va ser que haurien d’anar a les oficines de l’empresa.

A continuació, els agents van demanar la identificació a les dues dones, però no els hi van voler facilitar, per la qual cosa van ser traslladades a la comissaria. Va ser en aquell momentquan una de les detingudes va començar a cridar que els agents volien agredir-la; es va llençar a terra, va agafar pedres i es va colpejar la cara, mentrecridava que l’estaven pegant.

De tota això va ser testimoni l’inspector de l’EMT. Finalment, la dona va ser detinguda per resistència, desobediència als agents de l’autoritat i desordres públics.

tracking