Diari Més

Animals

Les associacions de gats del Camp de Tarragona organitzen el 1r FestiGat

​L'acte ha servit per presentar la nova plataforma Coordinadora Felina de Tarragona

Les associacions de gats del Camp de Tarragona celebren el 1r FestiGat

Les associacions de gats del Camp de Tarragona celebren el 1r FestiGatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora Felina de Tarragona, plataforma formada per associacions de gats de tot el Camp de Tarragona, ha organitzataquest diumengelaprimera festa solidària pels gats, la FestiGat. L'esdevenimentha començatales 11 del matí fins a les 9 del vespre, amb activitats per a tota la família. La festa s'ha organitzat per donar a conèixer la labor de les associacions, per demanar suport ciutadà i administratiu, i per reclutar nous voluntaris. També té l'objectiu de recaptar pinso pels gats que es troben al carrer.

Activitats al matí i a la tarda

Al matíhan tingut lloctres xerrades informatives: «Convivència en harmonia», «Tinença Responsable de Mascotes», i «Com puc ajudar als gats», una introducció al voluntariat felí impartit per Anna Carbonell, animalista de Libera! Els nenshan pogutgaudir de la presentació del llibre infantil en anglès «Calçot, the Cathedral Cat», i de diverses activitats infantils, especialment el pintacares solidari de This is Makeup.

A la tardas'han fetactivitats culturals, encapçalades per un espectacle de dansa en el qual col·laboren diversos ballarins de la província. També hi ha hagutmúsica en directe de la mà del saxofonista Camilo Rey i intèrprets de l'Associació cultural Puentes.

Coordinadora Felina de Tarragona

El projecte d'unir-se en una Plataforma ha nascut a causa de la necessitat de lluitar per aconseguir ordenances municipals proteccionistes en les localitats de la província. L'objectiu de la Coordinadora és difondre informació contrastada sobre el problema felí, introduir la pedagogia de la tinença responsable de mascotes, reclutar nous voluntaris, i seguir treballant per realitzar un millor servei, tant per als gats com per al conjunt de la societat.

Les associacions de gats del Camp de Tarragona celebren el 1r FestiGat

Les associacions de gats del Camp de Tarragona celebren el 1r FestiGatCedida

tracking