Diari Més

Jocs Mediterranis 2017

Nova aportació de 3 milions d'euros de l'Estat pels Jocs Mediterranis

La xifra se suma a les bonificacions fiscals per les empreses patrocinadores dels Jocs, i als 3,4 milions d’euros de la reforma del Nou Estadi del Nàstic

Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern espanyol.

Nova aportació de 3 milions d'euros de l'Estat pels Jocs MediterranisACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern espanyol realitzarà una aportació de 3 milions d’euros pels Jocs Mediterranis 2017 de Tarragona. L’anunci l’ha fet aquest divendres, el primer dia de campanya, la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Aquesta és la tercera aportació de l’Estat per l’esdeveniment esportiu, que arriba després de la preocupació del Comitè Olímpic Espanyol per la viabilitat econòmica dels Jocs. L’organització va demanar fa uns dies una aportació de 9 milions d’euros per part del govern central, que complementaria els diners dels patrocinadors.

La xifra se suma a les bonificacions fiscals per les empreses patrocinadores dels Jocs, i als 3,4 milions d’euros de la reforma del Nou Estadi del Nàstic, que ja es van acordar en el seu moment.

Jordi Roca, candidat a les Generals a la província de Tarragona, ha qualificat l’acord com «una nova mostra del compromís ferm que el Govern del Partit Popular té amb la celebració de l’esdeveniment esportiu». L’alcalde de la ciutat i president de la Fundació 2017, Josep Fèlix Ballesteros, ja va mostrar la seva confiança amb el govern central.

Jocs Mediterranis de Tarragona

Durant la visita delministre d'Interioren funcions, Fernández Díaz, a Tarragona, ha celebrat la decisió que el govern en funcions del PP ha aprovat aquest divendres una aportació econòmica de 3 milions d'euros destinada a la celebració dels Jocs Mediterranis de Tarragona previstos per al mes de juliol del 2017. Fernández Díaz ha dit que «és la primera vegada en molts anys que un esdeveniment esportiu d'aquestes característiques té subvenció oficial per part del govern espanyol».

El cap de llista del PPC ha destacat que espera que els Jocs«siguin un portal del que és Tarragona, Catalunya i Espanya. És una magnífica notícia perquè posa de manifest el compromís del govern d'Espanya amb Tarragona i en un esdeveniment tan important com els Jocs del Mediterrani».

Per altra banda, ha destacat el compromís del govern espanyol que a mesura que caduquin les concessions de les autopistes de peatges aquestes quedin lliures de peatges. La primera, ha dit, en la qual la concessió caduca és l'AP-7 l'any 2019.

tracking