Diari Més

Societat

Una productora de Tarragona busca gent 'atrevida' per una campanya publicitària

Volen persones amb històries reals per sorprendre a les seves parelles o amics

Imatge d'un dels treballs de rodatge de la productora.

Una productora de Tarragona busca gent 'atrevida' per una campanya publicitàriaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La productora audiovisual Mediaframe de Tarragona està preparant un càsting per trobar històries reals de relacions personals per incloure-les en un vídeo d'una empresa a les xarxes socials i un espot televisiu.

La productora ha fet una crida a través de Facebook per localitzar persones 'atrevides', que vulguin (i ho posen com a exemple), demanar matrimoni a la parella, anunciar-li que sereu pares, donar-li alguna notícia molt important o enviar un missatge afectuós, i sorprenent, a algú important.

Segons han explicat des de la productora, algunes de les propostes que han rebut ja van en aquest sentit: «N'hi ha que volem demanar disculpes a la parella per alguna 'malifeta' i també peticions de matrimoni d'una parella amb fills en comú».

La productora no pot desvetllar quin és el seu client perquè el factor sorpresa també és important per la campanya, «es tracta d'una nova empresa que es crea aquí, a Tarragona». Les persones interessades a participar en la campanya poden enviar les seves dades, fins diumenge 12 de juny, a info@macredi20.com o enviar un missatge privat per mitjà de la pàgina de Facebook de la productora. Facebook

La preselecció dels participants a l'espot i la campanya està previst que es realitzi el pròxim dimecres, 15 de juny a les oficines de Mediaframe.

tracking