Diari Més

Societat

Citysens, una empresa tarragonina, opta als Premis Delta 2016

L'empresa aposta pel disseny en la llar posant al centre la naturalitat i respectant el medi ambient

Citysens, una empresa tarragonina, opta als Premis Delta 2016

Citysens, una empresa tarragonina, opta als Premis Delta 2016Citysens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui, 9 de juny, de 2016 es coneixeran els guanyadors de la 38ª Edició dels Premis Delta, el principal motor de les activitats de l'Associació de Disseny Industrial del Foment de les Arts i el Disseny (ADI-FAD). Entre ells es troba Citysens, una aposta pel disseny en la llar posant al centre la naturalitat, l'essencial, la vida. Citysens promou amb els seus jardins verticals, dissenyats per Lúcid Design i el dissenyador suec Pär Blanking, la sostenibilitat, l'estalvi energètic i la comoditat de gaudir de més plantes en els entorns urbans, consumits habitualment per les presses i l'estrès.

L’Associació de Disseny Industrial ADI-FAD organitza els Premis ADI 2016. Un nou nom que aglutina els reconeixements en diferents àmbits de disseny industrial i de producte, com són els Premis Delta i les Medalles ADI, i que, per primera vegada, inclouen, a més, un premi que ret homenatge a la cultura del disseny, el Premi ADI Cultura.

El Jurat dels Premis Delta 2016 és independent i internacional, en aquesta edició, està presidit per Jasper Morrison, dissenyador britànic cofundador de Super Normal; Jeannette Altherr, dissenyadora industrial cofundadora de l’estudi Lievore Altherr Molina; Alexander von Vegesack, fundador i president de CIRECA; Xavier Costa, executiu en cap de Lékué i Gracia Cardona, presidenta d’ADI-FAD, confundadora i actual directora de la publicació on-line diarioDESIGN.

Es lliuraran un únic Delta d’Or i diversos Delta de Plata que es decidiran pel jurat el dia 8 de juny. Tots els guanyadors seran guardonats amb un trofeu dissenyat pel prestigiós Tomás Alonso.

El comité de selecció d’aquesta 1a edició dels Premis ADI ha seleccionat com a finalistes 100 projectes dels més de 340 presentats. Aquests guardons celebren el millor disseny de producte amb l’objectiu de promoure el reconeixement públic d’aquelles propostes que suposen una innovació conceptual, aporten una preocupació mediambiental i són alhora un exemple de disseny i qualitat de fabricació. Tots els objectes finalistes es mostren al públic des de les pàgines del catàleg i poden visitar-se en la 'FADexpo', una mostra que agrupa les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorga el FAD en les diferents disciplines del disseny.

Citysens, és una jove empresa nascuda a Tarragona, que crea i comercialitza productes innovadors per gaudir de les plantes a les nostres ciutats. Utilitzant noves tecnologies,dissenya productes eficients i sensibles al medi ambient, per això el nom de Citysens: Treballen per connectar amb gent SENSible que viu en la CITY i que aposta per viure noves SENSacions en el seu dia a dia a través de la naturalesa.

tracking