Diari Més

Fira

Una vintena de cellers es reuneixen a la Fira del Vi de la DO Tarragona

En total es podran tastar més d’un centenar de vins elaborats per cellers procedents de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre

Una vintena de cellers es reuneixen a la Fira del Vi de la DO Tarragona

Una vintena de cellers es reuneixen a la Fira del Vi de la DO TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Del divendres 10 de juny a les sis de la tarda fins el diumenge 12 de juny a les deu de la nit, el cor de Tarragona –la Rambla Nova- acollirà la divuitena edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, que organitza el Consell Regulador de la DO Tarragona amb la presència de 20 cellers que donaran a tastar més d’un centenar de vins.

El tiquet de la Fira del Vi de la DO Tarragona costarà 10 euros i donarà dret a sis degustacions de vi, una copa serigrafiada i un porta copes editat especialment per l’ocasió.

L’objectiu de l’esdeveniment és convertir el centre de Tarragona en un gran aparador dels vins de la DO Tarragona a la ciutat que dóna el nom a la DO, i difondre el treball i l’esforç que any rere any fan els productors. La fira mantindrà una estructura similar a la dels darrers anys amb la presència d’una vintena d’estands de cellers de la DO Tarragona procedents de tot el seu territori vinícola i també empreses de cava situades al territori de la DO, de l’Alt Camp i el Tarragonès.

En total seran més d’un centenar de vins, caves i vermuts que es podran tastar durant els tres dies d’aquest esdeveniment que si el temps acompanya espera consolidar la xifra de les darreres edicions que se situa al voltant de les 25.000 degustacions servides en les tres jornades.

Als diversos expositors també es podran tastar els vins guanyadors del 22è Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona que es va lliurar la setmana passada a un acte al Port de Tarragona.

Els horaris de la Fira del Vi de la DO Tarragona s’han adaptat a les hores en les quals hi ha un major flux de visitants a la Rambla Nova. Per això la fira s’obrirà divendres a larda i la resta de dies al matí de les 11 fins a les 15.00 hores i a la tarda reobrirà a les 17.00hores fins a l’hora del tancament, 23.00h (divendres i dissabte) i 22.00h (diumenge).

La fira, com sempre, es complementarà amb la presència de diferents restaurants, com el Restaurant el Llagut de Tarragona i la cuina quilòmetre zero del Restuarant Almosta de Tarragona i diversos expositors de venda i degustació d’embotits i formatges elaborats al territori.

tracking