Diari Més

Societat

Un minidocumental de Repsol s'endinsa a l'Associació Aurora

La peça ha estat creada pels periodistes Víctor Torija i Oriol Margalef

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els periodistes Víctor Torija i Oriol Margalef, amb el suport de Repsol, han creat una sèrie de cinc minidocumentals sobre el territori tarragoní, que s’estan fent visibles a través de la pàgina 'Gent amb energia'.

La quarta producció presental'Associació Aurora Centre Especial de Treball, que incorporaal mercat laboral a persones amb trastorns a la vegada que els dóna suport. L'Associació ofereixtreballs forestals, jardineria i manipulats a institucions, empreses iparticulars. El vídeoho explicaa través de l'experiència delspropistreballadors del grup.

Els tres treballs publicats anteriorment mostrenuna història de superació protagonitzada pel jugador de bàsquet del CBT Dani Martínez, que va patir una lesió aquesta temporada, tot just quan estava en el millor moment de la seva carrera esportiva; les experiències de persones vinculades a entitats o activitats culturals emblemàtiques del territori, centrant-se amb l'experiència de Joan Negrié, actor, director i gestor de la Sala Trono de Tarragona; iel cas de l'Emma Zahonero, membre del taller MV Arte, que explicala seva experiència amb Tarraco Viva, el festival de divulgació històrica d'època romana que se celebra a Tarragona, respectivament.

Un minidocumental de Repsol s'endinsa a l'Associació Aurora

Un minidocumental de Repsol s'endinsa a l'Associació Aurora

tracking